Kurs Digitalnog Marketinga

Kandidati koji se javljaju na otvorene SEO pozicije trenutno kod nas – ili nemaju dovoljno obrazovanje ili nemaju dovoljno iskustva zbog čega izostaje mogućnost pozivanja na intervju. Često se manje od 50% potreba poslodavaca slaže sa onim što imate u CV-ju. Kod nas možete izjednačiti ove šanse i dobiti priliku koju ste čekali! Uz pomoć naših SEO kurseva izgradićete pravilne osnove ili ćete podići vaše digitalne veštine na viši nivo i na taj način od juniora postati medior, ili otići i korak dalje i na kraju sva tri kursa postati SEO expert sa seniorskim znanjem i adekvatnim iskustvom koje ćete steći tokom samih kurseva.

SEO Associate kurs

Nivo stečenog znanja
Uvodni kurs za SEO gde ćete nauciti sta je to SEO, zatim osnove rada pretraživača, istoriju Google-a i najvažnije algoritamske update-ove do sad kao i kakve vrste rezultata pretrage postoje. Šta su to ključne reci, tipovi ključnih reči, i kako ih pravilno sortirati. Zatim koji su to osnovni ranking faktori, i kako izvesti osnovnu optimizaciju svakog sajta uključujući naslove, podnaslove, kako pravilno uneti meta podatke, i kako se radi optimizacija kontenta. Ovaj SEO kurs će poseban fokus dati i offsite optimizaciji, šta su to backlinks i zašto su važni do best practices i najpopularnijih tehnika za link building. 
15/h online

SEO osnove za početnike
Praktičan rad
Teorija

SEO Advanced kurs

Nivo stečenog znanja
Intermediate kurs SEO-a obuhvata srednje napredne tehnike onsite i offsite optimizacije, kao i primere šta dugoročne strategije treba da obuhvataju. U okviru ovog SEO kursa naučićete više o najvažnijim Google algorithm update-ima, koliko pažnje treba obraćati na long tailed ključne reči kao i napredne ranking faktore. Šta je to što sem osnovne optimizacije moze da se radi u cilju boljeg rangiranja, i šta obuhvataju osnove tehničke optimizacije sa primerima. Sem toga naučićete kako se radi pravilno mapiranje sajta i kako izgleda SEO workflow.
45/h online

SEO za mediorske polaznike
Praktičan rad
Teorija

SEO Expert kurs

Nivo stečenog znanja
Tokom naprednog kursa za SEO polaznici će naučiti napredne tehnike za optimizaciju snippeta, kako podeliti ključne reči i prepoznati keyword intent, kako poboljšati autoritet sajta, kao I ključne stvari vezano za tehničku optimizaciju. Imaće prilike da analiziraju praktična iskustva i da pričaju sa predavačima vezano za napredne tehnike implementacije tehničkih unapredjenja. Takodje steći će dublje znanje o tome kakve posledice najvažniji Google updates mogu imati. Najvažniji aspekt biće fokus na strategiju i usaglašavanje onsite i offsite optimizacije.
80/h online

SEO za seniorske polaznike
Praktičan rad
Teorija

Ko završi sva tri kursa...

Nakon završetka sva tri kursa polaznici će dobiti titulu SEO Professional i biće osposobljeni za poslove koji u svom opisu zahtevaju dodatnu edukaciju, kao i za poslove koji traže odredjen nivo iskustva. Sa primerima iz prakse moći ćete bez bojazni da aplicirate za sve nivoe poslova u SEO-u.

REČ PREDAVAČA

SEO Akademija je nastala kao rezultat potrebe organizacija i kompanija koje su u stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrom kod nas sa jedne strane, kao i želje samih predavača da u svoje timove prime najtalentovanije polaznike.

Marijana Škrivanko

SEO Optimizacija kurs predavac

Naši polaznici u sjajnim kompanijama

Svi oni koji razvale početni program dobijaju instant radnu praksu – posao ali bukvalno!

Ne znate gde početi? Počnite sa nama.

Jovan A.

Zaposlen u:

DMCode Marketing

Ivana K.

Zaposlena u:

DMCode Marketing

Snežana S.

Zaposlena u:

SEO Akademija

Dragan C.

Zaposlen u:

Occam Digital

Kompanije koje su podržale SEO Academy

Neke od kompanija kod nas koje su prepoznale značaj osnivanja SEO Academy su i Catena Media Serbia, DejanSEO, DMCodeMarketing, FourDots i mnoge druge.

Treba vam pomoć ili više informacija?

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate!