Naši
Predavači

Svi naši predavači su eksperti u više oblasti SEO-a i pažljivo su izabrani zbog svog znanja i iskustva u radu na velikim, međunarodnim projektima koje imaju iza sebe. Projektima za koje su, sem praktičnih SEO znanja, bile potrebne i veštine vođenja projekata, strategijskog razmišljanja kao i poznavanje mnogo većeg broja alata na naprednim nivoima korišćenja.

Tokom predavanja koja su zamišljena tako da predavači imaju maksimalno angažovanje polaznici će imati priliku da postave pitanja i dobiju odgovore koji će im i praktično pomoći u sklopu vođenja samostalnih SEO projekata i dati im šansu da usvoje pravilan misaoni proces i naučiće da sem teorijskog znanja ocene značaj određenih stvari na projektu.

Svi kursevi pažljivo su napravljeni od strane pravih SEO experata u Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom, i skrojeni tako da odgovaraju vašim i našim potrebama. Svi kursevi pažljivo su napravljeni od strane pravih SEO experata u Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom, i skrojeni tako da odgovaraju vašim i našim potrebama. Svi kursevi pažljivo su napravljeni od strane pravih SEO experata u Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom, i skrojeni tako da odgovaraju vašim i našim potrebama.

Marijana Škrivanko - Predavač

Marijana Škrivanko

SEO Expert

SEO Expert sa 10 godina iskustva u više od 3 internacionalne agencije, osnivač nekoliko uspešnih Startupova, i saosnivač i predavač SEOIT konferencije. Trenutno zaposlena kao SEO Strategy Lead u Catena Media.

Darko Brzica

SEO Expert

6 godina iskustva u industriji. Iskustvo i znanje stekao u radu sa mnogim stranim i domaćim klijentima i agencijama. Osnivač agencije Occam Digital iz Novog Sada.

Darko Brzica - Predavac
predavaci03
Nenad Pantelić
SEO Expert
Preko sedam godina iskustva na domacim i internacionalnim projektima. Trenutno zaposlen kao Head of SEO @ ClickGuard.
Damir Sekulić
SEO & Project Manager

Preko 10 godina iskustva u IT sektoru. Od project management-a do razvoja aplikacija. Trenutno zaposlen kao COO @ MCI.