Damir
Sekulić

O Predavaču

SEO Expert sa 10 godina iskustva u vise od 3 inostrane I internacionalne agencije, osnivac nekoliko uspesnih Startupova, i saosnivac I predavac SEOIT konferencije. Trenutno zaposlena kao SEO Strategy Lead u Catena Media.

  • SEO Associate
  • SEO Advanced
  • SEO Expert

Svi kursevi pažljivo su napravljeni od strane pravih SEO experata u Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom, i skrojeni tako da odgovaraju vašim i našim potrebama. Svi kursevi pažljivo su napravljeni od strane pravih SEO experata u Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom, i skrojeni tako da odgovaraju vašim i našim potrebama. Svi kursevi pažljivo su napravljeni od strane pravih SEO experata u Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom, i skrojeni tako da odgovaraju vašim i našim potrebama.

SEO Akademija nastala je kao ideja mog supruga kao adekvatan odgovor na izazov pronalaska radne snage za sve SEO managere i kompanije kojima su potrebni skilled ljudi.

Preko bavljenja softverom i hardverom, do izrade softverskih rešenja koja su se prenosila disketama, u ovom poslu sam duže nego što internet postoji. Učestvovao sam u počecima mnogih projekata i firmi, u Srbiji i inostranstvu, radeći na poslovima od organizacione pripreme do sprovođenja projekta u delo. Međunarodno iskustvo u projekt menadžmentu se pokazalo kao dragoceno, i omogućilo mi je direktan rad sa ljudima iz svih sfera poslovanja, gde sam stekao dovoljno iskustva na terenu, koje planiram da podelim sa drugima, u cilju usavršavanja početnika metodologijom rada na realnim projektima. Sadašnji rad sa MCI i našom međunarodnom klijentelom otvara mogućnost za uvođenje novajlija zahvaljujući postignutim rezultatima u realizaciji dosadašnjih projekata.