Darko
Brzica

O Predavaču

7 godina iskustva u industriji. Iskustvo i znanje sticao u radu sa mnogobrojnim stranim i domaćim klijentima i agencijama. Osnivač je SEO agencije – Occam Digital.
  • SEO Associate
  • SEO Advanced
  • SEO Expert
Darko Brzica - Predavac

SEO Expert sa više od 7 godina iskustva u industriji. Tokom svoje karijere radio je u dosta internacionalnih kompanija i projekata koji su varirali od lokalnih do globalnih projekata.

Radio je na kreaciji i egzekuciji velikog broja najrazličitijih SEO strategija koje su podrazumevale offpage, onpage i kontent marketing ali i dalje kako sam kaže najviše uživa da se bavi onpage optimizacijom. 

Rado posecuje SEO konferencije i kao predavač i kao gost, a prioritet daje regionalnim konferencijama.

SEO Akademija nastala je kao ideja mog supruga kao adekvatan odgovor na izazov pronalaska radne snage za sve SEO managere i kompanije kojima su potrebni skilled ljudi.

Svi kursevi SEO akademije su pažljivo napravljeni I osmišljeni od strane pravih SEO experata u Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom, i skrojeni tako da odgovaraju vašim i našim potrebama. 

Darko Brzica kao je dan od naših aktivnih predavača učestvovao je u kreiranju lekcija za sva tri kursa koja imamo u ponudi, a njegovo onsite znanje trudiće se da prenese svim polaznicima koji upišu napredni kurs za SEO kod nas.