seo kurs, seo akademija, seo kurs popust

SEO Akademija Vam Zeli Srecne Praznike!

Počela je i nova sezona praznika tokom koje Vam želimo mnogo lepih i spokojnih trenutaka sa porodicom i prijateljima.

Mnogo druženja, smeha, ljubavi i radosti kao i novih poslovnih prilika i zanimljivih projekata i na kraju i dobrih rezultata za bilo koji cilj koji ste sebi postavili! Kako na ličnom planu vezano za lični napredak i razvoj tako i vezano za poslovne ciljeve.

Našim polaznicima želimo napredak i značajno bolje rezultate u radu na projektima koristeći nova usvojena znanja i napredne SEO tehnike i strategije! A onima koji imaju želju da postanu naši polaznici i počnu da se bave digitalnim marketingom nudimo i ozbiljne popuste tokom novogodišnjih praznika.

Kao što ste verovatno primetili do sad u našoj digitalnoj industriji stvari se iz godine u godinu sve brže menjaju pa to očekujemo i u narednoj godini. Pratićemo razvoj pojedinih oblasti u SEO-u i trudićemo se da tokom narednih kurseva podelimo sa vama više praktičnih primera i rezultata do kojih smo došli koristeći napredne metode SEO analize i dosta SEO alata.

Google je za kraj 2019. rešio da update-uje svoj algoritam sa BERT-om (Natural Language Processing Algorithm) koji je prvi put pušten u Oktobru 2019 za pretrage na engleskom jeziku a sada je primenjen i globalno – na preko 70 svetskih jezika! Zašto je Bert važan? Zato sto je dizajniran da bolje razume korisničku nameru i trenutno utiče na preko 10% svih pretraga!

Obzirom da aspekt korisničke namere ozbiljno shvatamo i detaljno obrađujemo na našoj SEO Akademiji nadamo se da će ovo biti samo jedna od stvari koja će pozitivno obeležiti Vašu sledeću godinu.

Da bismo Vam dodatno pomogli u tome, tim SEO Akademije i dalje će biti na raspolaganju putem relevantnih postova na našem blogu, brzim odgovorima i informacijama na našoj Facebook grupi, predavanjima na SEOIT konferenciji i našim super timom za korisničku podrku. Iza sebe ostavljamo našu prvu uspešnu godinu i prvi SEO Associate kurs koji se polako bliži kraju a koji nam je pomogao u oblikovanju sledećeg osnovnog i prvog naprednog SEO kursa koja planiramo za proleće 2020!

Naš tim želi Vam da uživate u predstojećim praznicima, da se lepo zabavite se i da Vam 2020 bude ubeležena kao veoma uspešna!

Damir, Darko, Ivan, Snežana i Marijana

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *