Marketinške usluge
za kompanije

Imate in-house marketing ili SEO tim, ambiciozne targete i želeli biste da povećate performanse svog tima?

Ili želite da proširite svoj tim, ali ne možete da pronađete adekvatne kandidate?

Mi vam možemo pomoći!

USLUGE SEO I MARKETING TIMA

Ukoliko ste zainteresovani za prijavljivanje vaših zaposlenih slobodno nas kontaktirajte. Postoje popusti na grupne treninge. Takodje ukoliko želite da organizujemo pojedinačne ili specifične treninge za vaše zaposlene javite se. Jos jedna od usluga koju pružamo jeste i konsultacije i savetovanja sa vlasnicima malih, srednjih i velikih preduzeća kako optimalno iskoristiti-kreirati marketinški tim i prepoznavanje značaja koji SEO ima na uspeh same kompanije.

Ukoliko je SEO važan aspekt za efektivnost vaše kompanije tu smo da vam pomognemo. Jedna od specijalnosti SEO Academy jeste i treniranje high performing timova i boostovanje skillova vaših zaposlenih. Pozovite nas da vidite sta je to sto možemo da učinimo za vas.

SAZNAJ VIŠE

SEO WORKSHOP ZA TIMOVE

Organizacija pojedinačnih ili specifičnih treninga za vaše zaposlene jedna je od naših najbolje kotiranih usluga. Jos jedna od usluga koju pružamo jeste i konsultacije i savetovanja sa vlasnicima malih, srednjih i velikih preduzeća kako optimalno iskoristiti-kreirati marketinški tim i prepoznavanje značaja koji SEO ima na uspeh same kompanije.

Svi workshops koje organizuje SEO Academy su aktivni, podrazumevaju praktičan rad i analizu postignutih rezultata. Svi učesnici dobijaju priliku da sami na osnovu steknutog znanja primene naučeno i odu kući sa dodatnim nivoom znanja.

Saznaj više

Spajanje kompanija sa otvorenim pozicijama
adekvatnim kandidatima

Često se dešava da oglasi za posao čak i najvećih domaćih kompanija budu propušteni od strane najjačih kandidata, ili kandidata sa najviše znanja. Mi smo tu da obezbedimo da najadekvatniji kandidati budu povezani sa vašim otvorenim pozicijama i da se pobrinemo da sa druge strane i kandidati budu zadovoljni radnim mestima.

Koristeci email marketing kampanje, mozemo povećati exposure za vaše otvorene pozicije i time vam direktno povećati šanse da kandidati koji se jave budu oni koji odgovaraju tome što tražite filtriranjem naših korisnika u bazi.

 

Ukoliko vam je potrebno više informacija o tome kako funkcioniše matching kandidata sa vašom kompanijom i otvorenim SEO pozicijama ne ustručavajte se da nas kontaktirate na obostrano zadovoljstvo.

SAZNAJ VIŠE